#cestasEY na kole | #nextbike

Když už jsme ta Cesta s EY... Tak ti pomůžeme s cestováním se vším všudy!

Za 30 let, co jsme na českém trhu, jsme si nastavili jasný postoj k udržitelnosti. Proto dlouhodobě podporujeme kolegy, kteří vyrážejí do práce na kole. A v roce 2017 jsme za to dokonce dostali ocenění Cyklozaměstnavatel roku, na které jsme stále pyšní.

Cyklonadšení chceme podpořit i ve vás, mladých talentech, kteří řeší, jak se snadno dostat na přednášky a semináře. Jízda za super kariérou se koneckonců podobá i vyjížďce na kole. Chvílemi je to klidná rovinka, občas se pěkně zapotíš a někdy ti naopak vítr příjemně fouká do zad.

Na tenhle podzim proto rozjíždíme spolupráci se sdílenými koly Nextbike. Půjč si jakékoliv kolo nextbike (nemusí být nutně s naším logem, ale budeme rádi, když si vybereš právě to) a máš od nás 60 minut jízdy zdarma. Výhoda platí pouze v případě, že si kolo půjčíš ve stanici u fakulty, nebo naopak, když kolo zapůjčené kdekoliv jinde u fakulty vrátíš.

Akce pofrčí od 1. září do konce roku ve Zlíně (Fakulta managementu a ekonomiky a Fakulta aplikované informatiky UTB), v Hradci Králové (Fakulta informatiky a managementu UHK) a v Pardubicích (Fakulta ekonomicko-správní UPCE). A využít ji můžou všichni.

Jak na to? Mrkni na video nebo si přečti tenhle návod:

  1. Vyhlídni si kolo (ideálně s logem EY).
  2. Stáhni si appku Nextbike a zaregistruj se.
  3. V appce klikni na Půjčit kolo.
  4. Naskenuj QR kód, který vidíš na kole.
  5. A jeď.

Tak ať to frčí, stejně jako potom u zkoušek!

Sandra Jirásková

Recruitment manager

Máš zájem o newsletter plný inspirace?