Benefity si vybíráme podle nálady

Work hard, play hard. Zajímá tě, jak trávíme svůj volný čas? Prozkoumali jsme data, která máme o našich nejoblíbenějších firemních benefitech.

Pracovat v EY rozhodně neznamená, že se budeš od rozbřesku do soumraku potulovat mezi kuchyňkou a terasou s výhledem na Prahu. Kafe máme sice dobré a výhled taky stojí za to, ale kvůli tomu ráno nevstáváme.

Už od začátku dostáváme zodpovědné úkoly a musíme v práci pořádně máknout. EY si proto dává skutečně záležet na tom, aby se tady všichni lidé měli jako v bavlnce a mohli kvalitně trávit svůj volný čas.

Každý z nás má hned 6 týdnů dovolené a máme možnost během roku čerpat benefity za 27 000 korun. Chceš si zajít na náš účet do divadla? Naučit se japonsky? Skočit si bungee jumping nebo vyrazit s kamarády na víkend do Beskyd? Je jen na tobě, co si vybereš a za co svůj roční budget utratíš.

Podívali jsme se na souhrnná data a do kvarteta nejoblíbenějších benefitů patří:

- lékárny (Dr.Max, Benu)

- letenky (Letuška, Invia)

- optiky (Fokus, Eiffel)

- vstupenky (Ticketportal, Ticketpro)

Nejčastěji tedy kupujeme vitamíny a kosmetiku, létáme po světě, máme brýle jako z partesu a chodíme se odreagovat na koncert nebo sportovní match.

A když už jsme u toho sportu – velmi populárním benefitem je Multisport karta. Můžeme díky ní navštěvovat různá sportoviště úplně zdarma. Využívá ji u nás hned 158 lidí a nejoblíbenějšími aktivitami jsou posilovny, bazény, kruhové tréninky, lezení a skupinové lekce.

Každý má u nás možnost volby. A i ty si můžeš zvolit cestu s EY.

Sandra Jirásková

Recruitment manager

Máš zájem o newsletter plný inspirace?