Mentoringový program: DělEY business jako holka

Potřebuješ pomoct nasměrovat kariéru? Máme pro tebe jedinečnou příležitost - právě spouštíme business koučování od holek pro holky.

Slovo „business“ je sice rodu mužského, ale to neznamená, že do něj nemůžou ženy. V EY máme taky konzultantky, které pomáhají firmám růst. A to i na vedoucích pozicích (dokonce i na té nejvyšší). Pokud jsi studentka a kariéra v tomhle oboru by pro tebe byla to pravé ořechové, nenech se zastavit žádnými předsudky.

Právě proto spouštíme business koučování od holek pro holky, a to především pro studentky. Propojíme tě s konzultantkou z EY z oddělení Strategie a transakce nebo přímo z Consultingu. Ta ti pak bude dělat mentorku a pomůže ti nasměrovat kariéru. Celé je to samozřejmě zdarma. Holky si prostě musí pomáhat.

Co udělat pro účast?

  • Pošli nám své CV a krátký motivační dopis o tom, v čem se chceš posunout. Obojí nám zašli do 30. října mailem na hr.cz@cz.ey.com a my se ti ozveme s podrobnostmi. Tohle kolo přihlášek už tedy máme bohužel uzavřené, ale sleduj nás, není všem dnům konec! :)

Jaká můžeš s mentorkou řešit témata?

  • Třeba zvládání stresu a nových výzev, time management, sebevědomí, práce v byznysu, směr tvojí kariéry nebo jakékoliv jiné téma nebo oblast, na které chceš zapracovat.

Kdo se může přihlásit?

  • Studentky VŠ libovolného oboru (sorry, kluci).

Kdo tě bude provázet?

  • Zkušené a přátelské konzultantky EY.

Jak dlouho to potrvá?

  • Tři měsíce (celkem 3 až 4 setkání 1:1 fyzicky nebo online).

Bude i networking?

  • Jasně, plánujeme 1 až 2 meet-upy.

Těšíme se na tebe!

Sandra Jirásková

Recruitment manager

Máš zájem o newsletter plný inspirace?