Kariérní růst v EY přehledně: kdy postoupíš a jak se ti odměníme

V EY vždy víš, kdy se posuneš z juniorního konzultanta na seniora nebo managera. A budeš mít jasno i v tom, jak to bude s tvým ohodnocením. Připravili jsme jednoduchý přehled, který ti ukáže, kolik platíme juniorům a jak oceníme tvé zkušenosti v budoucnu.

„Absolventi u nás velmi rychle získají odborné zkušenosti i znalost trhu, od začátku spolupracují přímo na úkolech pro klienty. Když si neví rady, pomohou zkušenější kolegové. Máme tu partu lidí, kteří se na sebe můžou spolehnout a odvádí skvělou práci. Nováčky teď navíc oceníme vyšší nástupní mzdou,“ říká Sandra Jirásková, šéfka Recruitmentu v EY.

Když nastoupíš, přesně víš, na jakou pozici se dál posuneš a jak dlouho to obvykle trvá. A aby bylo odměňování v EY stejně přehledné jako kariérní růst, vytvořili jsme pro tebe jednoduchou infografiku. Mrkni, kolik dostaneš při nástupu a kolik si můžeš vydělat jako Senior konzultant nebo Manager v budoucnu.

*Nástupní mzdy se v každém týmu trochu liší, proto v infografice uvádíme částkuod. Konkrétní částky najdeš vždy u daného inzerátu.

Jak se ti odměníme?

Kromě fajn výplaty ještě vzdělávání a mentoring

Tvůj růst navíc podpoříme vzděláváním, které je pro nás stejně důležité jako zkušenosti z praxe. Na školeních se učíš po odborné stránce, ale rozvíjíš i své soft skills. A navíc jsou ti vždy k dispozici zkušenější kolegové, se kterými můžeš svoji práci konzultovat a poradí ti.

„Při studiu jsem v EY pracovala na částečný úvazek čtyři měsíce. Bavilo mě to, protože jsem i jako absolutní nováček dostávala zodpovědné úkoly, byla jsem od začátku plnohodnotným členem týmu, a to na mě zapůsobilo. Díky stáži jsem totiž přesně věděla, co mě čeká a byla jsem si jistá, že se tu hodně naučím. Po dvou letech jsem povýšila na pozici seniora,“ vzpomíná na své začátky Jana Solarová, nyní již Managerka z Auditu.

Jak bude vypadat tvůj kariérní růst?

Jako junior u nás rozhodně netrávíš čas jen administrativou nebo pozorováním práce kolegů, a proto se učíš rychleji. Od začátku získáš zodpovědnost a máš možnost růst. „Díky velké rozmanitosti klientů a projektů se opravdu rychle učím. Rozvíjím se po technické i softskillové stránce, velmi brzy jsem začala vést důležitá jednání a potkávala vysoce postavené lidi,“ popisuje Kristýna Bílková, dnes Managerka z týmu Business Consultingu.

Petr Mucha, Manager z oddělení Strategie a transakce, navíc oceňuje i tým lidí, který ho posouval kupředu: „Možná je to tím, že je základem naší profese komunikace, ale máme vážně skvělý tým. Půl napůl jsou v něm seniorní i juniorní kolegové, jako nováček se tedy můžeš učit od zkušenějších a nebudeš se tu cítit sám.“

A co dál? Mrkni třeba na přehled aktuálně volných pozic. Pokud tě nějaká zaujme, rádi tě potkáme ve výběrku.

Sandra Jirásková

Recruitment manager

Máš zájem o newsletter plný inspirace?